Capital.ba

Poziv preduzećima iz BiH za pružanje podrške u oblasti energetske efikasnosti

03.06.2021. / 13:28

BANJALUKA –  Agencija za razvoj preduzeća (Eda) je u okviru projekta SBA u BiH, raspisala javni poziv za izražavanje interesa za tehničku podršku u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta.

eda

Foto: Eda

Cilj javnog poziva je unapređenje energetske efikasnosti domaćih MSP, kroz promociju mreža energetske efikasnosti u industriji, navode iz Agencije.

„Zainteresovanim MSP, koja imaju potrebu za unapređenjem energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta, biće obezbijeđena tehnička podrška kroz finansiranje provođenja treninga u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta, te provođenje energetskog audita, sa ciljem identifikacije mogućnosti za unapređenje energetske efikasnosti. Pored toga, biće inicirana razmjena znanja i iskustava MSP u okviru navedenih oblasti. Tehnička podrška će biti obezbijeđena angažovanjem sertifikovanih energetskih menadžera i auditora“, navodi se u saopštenju.

Predviđena je tehnička podrška za 16 preduzeća, a okvirni period provođenja aktivnosti je od 1. avgusta do 30. novembra 2021. godine.

Javni poziv ostaje otvoren do izbora 16 zainteresovanih preduzeća za tehničku podršku, anajkasnije do 1. avgusta 2021. godine.

Javni poziv je objavljen u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH koji finansira Švedska.

CAPITAL

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!