Capital.ba

Crna Gora: Više od milion evra na računima ima 254 firme

06.02.2020. / 9:59

PODGORICA, U Crnoj Gori 254 firme na računima u ovdašnjim bankama imaju depozit veći od milion evra, saopšteno je iz Centralne banke Crne Gore.

U Crnoj Gori ima 66 milionera. Najveći račun među njima ima jedan sa 17,9 miliona evra, a riječ je o strancu koji novac drži u ovdašnjim bankama.

“Depozit veći od milion evra imaju 254 firme, od čega od milion do pet miliona ima 197 kompanija. Depozit veći od pet miliona evra ima 57 firmi”, navode iz Centralne banke Crne Gore.

Dodaju da je najveći depozit kompanije 56,6 miliona evra iz oblasti trgovine naftom.

U Crnoj Gori ima više od 30.000 poslovnih subjekata.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!