ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

UIO BiH za video nadzor daje 2,5 miliona KM

Objavljeno u FINANSIJE

BANJALUKA – Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH izdvojiće oko 2,5 miliona KM za nabavku i instaliranje video nadzora na graničnim prelazima u BiH i objektima koje UIO koristi, prenosi portal CAPITAL.

Zainteresovani ponuđači ponude mogu dostavljati do 20. novembra, kada će pristigle ponude biti javno otvorene.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a iznosi 2,13 miliona KM. Izabrani ponuđač imaće rok  od 210 kalendarskih dana od potpisivanja ugovora da isporuči i instalira video nadzor“, navedeno je u tenderskoj dokumenatciji.

Ponuđači su, takođe, dužni i da izdaju garanciju na isporučenu i ugrađenu robu i to minimalno za 12 mjeseci od dana primopredaje.

Minimalni uslovi koje ponuđači moraju da ispune kada je u pitanju tehnička i profesionalna sposobnost su da su u zadnje tri godine uredno izvršili najmanje jedan ovakav ugovor ili više ugovora, a čija vrijednost iznosi minimalno dva miliona KM.

Moraju imati i dokaze o tehničkoj osposobljenosti ponuđača za obavljanje poslova tehničke zaštite ljudi i imovine na teritoriji FBiH i obavljanje djelatnosti obezbijeđenja lica i imovine na teritoriji RS, kao i najmanje 30 zaposlenih ili angažovanih radnika, od čega najmanje dva diplomirana inženjera elektrotehnike, te dokaz da ponuđena oprema odgovara tehničkim karakteristikama koje UIO traži.

Kriterij za dodjelu ugovora je najniža cijena. U tenderskoj dokumentaciji je navedeno da je novac za ovu nabavku planiran u budžetu UIO za 2018. godinu.

CAPITAL: M. Čigoja

 

Ključne riječi:  , , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

  Komentariši

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  (obavezno)

  Pravila komentarisanja

  Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje,

  Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

  Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu info@capital.ba

  A- A A+