Capital.ba

Balkan Investment Bank dobila sertifikat ISO 9001:2008

13.07.2011. / 11:06

BANJALUKA, Nakon godinu dana pripreme za standardizaciju, Balkan Investment Bank AD Banja Luka dodijeljen je sertifikat o priznavanju sistema kvaliteta za razvoj i pružanje bankarskih usluga usaglašen sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008. Sertifikaciju je izvršila Bureau Veritas, vodeća međunarodna organizacija na području sertifikacije sa sjedištem u Parizu.

Dobijanje sertifikata za Upravljanje sistemom kvaliteta i razvoja za nas predstavlja, ne samo formalnost da ispunjavamo visoke ISO standarde, već je sistematsko upravljanje kvalitetom i razvojem, uz stalno usavršavanje i nadgradnju poslovanja bilo naša realnost, i pravac kojim smo se dinamičnim širenjem Banke i kretali. Sertifikat ISO 9001:2008 je samo dodatna potvrda da smo na pravom putu” izjavio je Edvinas Navickas, direktor Balkan Investment Bank AD.

Upravljanje sistemom kvaliteta i razvoja predstavlja veoma dinamičan proces, koji zahtijeva stalno osluškivanje potreba i zahtjeva klijenata, i u skladu sa njima, ali i drugim predviđanjima, podrazumijeva kontinuirano usavršavanje poslovanja, načina i brzine pružanja usluga uz proširivanje znanja i neprekidno učenje.

Primjenom najviših standarda kvaliteta poslovanja po standardu ISO 9001:2008, Balkan Investment Bank AD će nastojati da njeni klijenti jasno osjete koliko se njihovo mišljenje poštuje i uvažava i da je za uspješno poslovanje i zadovoljenje zahtjeva i potreba veoma bitna partnerska saradnja.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Balkan Investment Bank dobila sertifikat ISO 9001:2008

    1. Savjetnik

      Interesantni sertifikati… U izvještaju nezavisnog revizora za 2008. godinu, čini mi se da je stajalo mišljenje sa rezervom.

    2. lemi

      znaci, izvlacite pare iz fabrike glinice, pa ih, zajedno sa sredstvima otudjenim od drzavnih subvencija plasirate gradjanima bih kroz privatnu banku. na taj nacin vam uspijeva da na opljackane pare zaradite i kamatu. pa to je genijalno.