Capital.ba

Komora nudi besplatne kontakte sa potencijalnim poslovnim partnerima

21.08.2020. / 8:03

SARAJEVO – Spoljnotrgovinska komora BiH nudi domaćim kompanijama iz sektora voća i povrća dva besplatna servisa, s ciljem uvezivanje mreže i pronalaženja potencijalnih poslovnih partnera kako u EU, tako i u zemljama Cefte.

komora

Prvim servisom nudi se kompanijama iz BiH regionalna i evropska baza distributera, veletrgovaca, uvoznika i prerađivača koji pokrivaju oblast voća i povrća i njihovih prerađevina, saopšteno je iz Komore.

Baza je rađena u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju i Komorskim investicionim forumom.

Spoljnotrgovinska komora u ovom trenutku može besplatno da ponudi kontakte više od 160 najvećih regionalnih i evropskih potencijalnih poslovnih partnera.

Drugi servis je pružanje informacija istraživanja za tržište Austrije, Belgije, Njemačke, Holandije i Švedske iz sektora proizvoda od voća i povrća, uz pomoć platforme Evromonitor/pasporta, koja pruža jedinstven pristup informacijama koje se tiču analiziranja tržišnog konteksta i prepoznavanja budućih trendova“, navodi se u saopštenju.

Trenutno su dostupna istraživanja tržišta u ovih pet zemalja za slatke namaze, sosove, prelive i začine, prerađevine od voća i povrća, te za pakovanu hranu.

Svaki od izvještaja/istraživanja sadrži osnovne podatke kao što su glavni distributeri/veletrgovci/ glavni konkurentski brendovi na tržištu i njihov udio, osnovni podaci o obimu prodaje prema kategorijama/vrijednost, obim i trendovi za period 2013-2018, predviđanja o obimu prodaje prema kategorijama za period 2018-2023, glavni trendovi u potrošnji, način distribucije, perspektive tržišta, pregled konkurencije.

Ukoliko postoji zainteresovanost za ovim komorskim servisima, zainteresovane kompanije iz sektora voća i povrća mogu se javiti putem imejla na adrese [email protected] ili [email protected] ili telefonom na brojeve 033 566 184 i 033 566 235.      srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!