Capital.ba

Privredna delegacija iz BiH u posjeti sajmu u Berlinu

04.02.2015. / 10:48

berlinSARAJEVO, Privredna delegacija iz BiH posjetiće trodnevni sajam “Frut logistika 2015” /”Fruit Logistica”/, koji počinje danas u Berlinu.

Cilj ovog putovanja je da kompanije iz BiH pronađu nove kupce, te da se informišu o tržišnim trendovima u sektoru, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH, koja je i organizator ove posjete.

Sajam će posjetiti predstavnici firmi “Agroimpeks” iz Banjaluke, “PZ Vip Krajina” iz Gradiške, “Smrčak” iz Zvornika, “Šumski plod” iz Prozor-Rame, “Bašo” iz Velike Kladuše, “Herbs nature” iz Sarajeva i “Jafa-komerc”.

Predstavnici kompanija iz BiH imaće priliku da učestvuju u seminaru koji Švajcarski program za promociju uvoza u EU i Švajcarsku /SIPPO/ organizuje za izlagače na sajmu, a posjetiće i veletržnicu u Berlinu i razgovarati sa njemačkim veletrgovcima, dodaje se u saopštenju.

Iz Komore navode da su za sve članove privredne delegacije BiH unaprijed dogovoreni sastanci sa potencijalnim kupcima, a osim navedenih aktivnosti, posjetiće i sajamsku halu u kojoj se izlaže oprema za pakovanje i etiketiranje voća i povrća.

Posjeta privredne delegacije iz BiH organizovana je u saradnji sa SIPPO-om i Razvojnim programom UN. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!