Capital.ba

Konferencija okupila privrednike i investitore

16.08.2013. / 6:10

trebinjeTREBINJE, U Trebinju je sinoć počela Konferencija “Dani Hercegovine”, na kojoj će biti predstavljeni privredni i drugi potencijali Hercegovine i Podrinja, s ciljem ekonomskog i društvenog oživljavanja ovog dijela Republike Srpske.

Ovaj četvorodnevni skup organizovan je prvi put, na inicijativu opština Istočne Hercegovine i Podrinja.

Skup je predviđen kao godišnje okupljanje svih onih koji vide mogućnost za poslovne aktivnosti i sigurno investiranje kroz razne vrste partnerstva i individualnog ulaganja.

Tokom radnog dijela konferencije biće predstavljeni projekti iz raznih oblasti, organizovane diskusije i predavanja uspješnih privrednika i ljudi iz društvenog i kulturnog života Hercegovine, Srbije i drugih područja.

Otvaranju konferencije prisustvovala je i pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo Republike Srpske Aleksandra Trifković.

Neformalni dio se odnosi na obilazak znamenitosti Hercegovine i posjete kulturnim događajima, koji će u to vrijeme biti održavane u ovoj regiji.

Konferencija traje do nedjelje, 18. avgusta. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!