ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Počeo 10. Weekend Media Festival

Objavljeno u OSTALO

ROVINJ – Welcome Disco žurkom u staroj tvornici duvana u Rovinju u četvrtak je počeo jubilarni 10. Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije. Počeo 10. Weekend Media Festival

Prema procjenama oko 4.500 ljudi sljedeća dva dana će imati priliku učestvovati na više od pedeset predavanja, panela, prezentacija i radionica koje pripremaju govornici iz cijeloga svijeta.

Između ostalog ove godine će se održati i panel pod nazivom “Kreativno dokoličarenje” na kojem će doajeni Weekenda govoriti o proteklih deset godina Festivala, te otkriti kako je nastao koncept kreativnog dokoličarenja i prognozirati idućih deset godina, a premijerno će biti prikazan i kratki film Roberta Knjaza o deset godina Weekend Media Festivala.

Osim toga na Weekendu će govoriti i Džonatan Kalvert, koji je fudbal razotkrio kao prljavu igru. Nezavisne novine

 

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+