ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Na Sarajevskoj berzi ostvaren promet od 340.446 KM

Objavljeno u TRŽIŠTE KAPITALA

SARAJEVO – Na današnjem trgovanju na Sarajevskoj berzi (SASE) ostvaren je promet od 340.446 KM, a u sklopu 22 transakcije prometovano je 94.240 hartija od vrijednosti. 

    

Vrijednost indeksa BIFX, indeksa SASX-10 i SASE Islamskog indeksa – u saradnji sa BBI,SASX-BBI, nije se mijenjala u odnosu na prošlo trgovanje.

Vrijednost indeksa SASX-30 je pala za 0,62 indeksna poena na 986,80 poena, što u odnosu na prošlo trgovanje predstavlja pad od 0,06 posto.

Na Kotaciji privrednih društava i na Kotaciji fondova nije bilo zaključenih transakcija.

Na Kotaciji obveznica ostvaren je promet od 86.991 KM, a u sklopu šest transakcija prometovana je 88.941 obveznica. Obveznicama ratnih potraživanja Federacije BiH trgovano je u iznosu 31.402 KM, dok je obveznicama stare devizne štednje FBiH ostvaren promet od 55.589 KM.

Na Slobodnom tržištu – ST1 ostvaren je promet od 251.310 KM, a u sklopu 13 transakcija prometovano je 2.336 akcija. Najveći dnevni promet ostvaren je akcijama Privredne Sarajevo.

Na Slobodnom tržištu – ST2 ostvaren je promet od 636 KM, a u sklopu dvije transakcije prometovane su 363 akcije.

Na Slobodnom tržištu – ST3 nije bilo ostvarene trgovine.

Na Tržištu za emitente u stečaju trgovano je akcijama emitenta Šipad Export – Import Sarajevo u iznosu 1.508 KM, a sklopu jedne transakcije prometovano je 2.600 akcija. Fena

Ključne riječi:  , , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+