ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

M:tel – U ponudi najnoviji frend startni paket

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

BANJALUKA, Kompanija “M:tel” u najnovijem Frend startnom paketu, po cijeni od pet KM, omogućila je korisnicima potpunu kontrolu troškova, jednostavnu i brzu aktivaciju, bonuse za razgovore, poruke i neograničeni mobilni internet.

Ovaj paket korisnici mogu da kupe do kraja oktobra, a uz njega dobijaju bonus iz tarife “Mudri Frend”, 100 minuta za razgovore u mobilnoj i fiksnoj mreži “M:tel-a”, 100 poruka prema svim mrežama u BiH i 200 megabajta mobilnog interneta u ovoj mreži.

“Ovi bonusi se mogu koristiti 30 dana od dana aktivacije tarifnog plana, koja se može izvršiti pozivanjem koda *144*1#, kao i putem servisa Moj meni, pozivom koda *100#”, saopšteno je iz “M:tel-a”. Srna

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+