ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Mikrofinu šesti put nagrada “Kristalna prizma”

Objavljeno u FINANSIJE

mikrofinBANJALUKA, Mikrokreditno društvo Mikrofin osvojilo je šesti put priznanje “Kristalna prizma” za najbolju mikrokreditnu organizaciju u zemlji, sa ukupnom dobiti u prethodnoj godini nakon oporezivanja od 4,5 miliona KM.

Ukupna aktiva Mikrofina krajem 2012. godine bila je 168,4 miliona KM, dok je kreditni portfelj od 134 miliona maraka raspodijeljen na oko 42.000 aktivnih kredita, saopšteno je iz ove mikrokreditne organizacije.

U redovima Mikrofina je i dobitnik “Kristalne prizme” za najboljeg finansijskog menadžera Braco Erceg, koji je jedan od začetnika mikrofinansijskog sektora u BiH i član Upravnog odbora Udruženja mikrokreditnih organizacija u BiH.

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+