ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Koncept SM7 predstavljen u Seulu

Objavljeno u PRIVREDA, VIJESTI IZ SVIJETA

SEUL, Nakon što su zainteresovali javnost najavnom fotografijom, Reno-Samsung su na sajmu automobila i zvanično predstavili zanimljiv konceptni model prilično nemaštovitog imena SM7.
Kako javljaju agencije, pored elegantnog i savremenog dizajna, ono što konceptni SM7 čini zanimljivim je činjenica da je riječ u stvari o modelu koji će izvjesno doći i u serijsku proizvodnju, i to u minimalno izmjenjenom izdanju.

Elegantne limuzinske proporcije uz “meke” linije i mnoštvo neizbježnih modernih detalja poput LED svjetala, i po uzoru na moguću konkurenciju masivna i raskošna maska ističu SM7 kao uspješan dizajnerski proizvod koji je odmjereno klasičan i napredan u isto vrijeme da bi u serijskom izdanju mogao privući značajan broj kupaca.

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+