ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

HTC One S korisnici peticijom traže nadogradnju na Android 4.2.2

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT, VIJESTI IZ SVIJETA

htcNJUJORK, Početkom nedjelje pojavila se informacija da HTC neće nastaviti sa softverskim ažuriranjem HTC One S smartfona, te da apdejta na Android 4.2 Jelly Bean neće biti.

Ubrzo nakon ove informacije, korisnici su počeli sa potpisivanjem peticije, sa zahtjevom da se Android 4.2 donese na HTC One S, a za sada ima gotovo tri hiljade potpisa. HTC je još u februaru obećao Android 4.2.2 Jelly Bean apdejt za HTC One S smartfon. HTC je svoju izmjenu odluke opravdao problemima sa performansama, mada mnogi video klipovi na YouTube sajtu pokazuju Android 4.2.2 na uređaju i da ovo ne može biti razlog za prestanak ažuriranja uređaja, prenose agencije.

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+