ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Brnabić: Konačna odluka o povećanju plata i penzija za tri sedmice

Objavljeno u FINANSIJE

BEOGRAD, Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspješne razgovore sa Misijom Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ i da vjeruje da će u naredne tri sedmice biti objavljene konačne odluke u vezi sa povećanjem plata i penzija.

“Važno je da im predstavimo naše viđenje povećanja plata i penzija, te održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzus narednih dana, jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu”, rekla je Brnabićeva novinarima u Čačku gdje je razgovarala sa privrednicima tog kraja.

Prema njenim riječima, dobro je što je Srbija uspješno završila sedmu reviziju aranžmana sa MMF-om, prenose beogradski mediji.

“Očekujem da uspešno okončamo ceo aranžman i da se Vlada Srbije pokaže kao dobar i kredibilan partner”, rekla je Brnabićeva.

Ona je navela da će fokus u narednom periodu biti na daljoj transformaciji Poreske uprave. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+