Capital.ba

Otvorena petnaesta poslovnica Nove banke u Banjaluci

02.09.2019. / 14:07

BANJALUKA – Agencija Tržnica, petnaesta poslovnica Nove banke u Banjaluci i šezdesetpeta u poslovnoj mreži Nove banke, počela je danas sa radom na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 50.

Poslovnicu su svečano otvorili gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predsjednik Uprave Nove banke Srđan Kondić.

Unutar moderno uređenog i funkcionalnog prostora Agencije Tržnica, građani i pravna lica mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

“Nova banka je vođena vizijom da širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postigne proširenje broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva. Otvaranje Agencije Tržnica je rezultat našeg nastojanja da klijentima budemo još bliže, dostupni na lokaciji na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost“, izjavio Kondić.

U 2019. godini Nova banka je svoju ponudu proširila sa savremenim, multifunkcionalnim uređajima, koji klijentima omogućavaju samostalno korištenje više bankarskih usluga unutar „Zone 24/7“. To podrazumijeva da su korisnici platnih kartica Nove banke u mogućnosti da koriste klasične bankarske usluge tokom 24 časa, bilo koji dan u sedmici, bez čekanja u šalterskom redu. „Zona 24/7“, koja se nalazi u sklopu Agencije Tržnica, je jedna od sedam postavki multifunkcionalnog uređaja u mreži Nove banke. Za naredni period, Nova banka će imati za cilj da, prateći savremena tehnološka dostignuća, klijentima ponudi još više jednostavnijih i praktičnijih rješenja za korištenje bankarskih usluga.

Nova banka je jedna od vodećih banaka na tržištu Bosne i Hercegovine i ove godine obilježava 20 godina uspješnog poslovanja.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti