Capital.ba

Mile Todorović novi član Uprave Addiko Bank Banja Luka

01.09.2021. / 11:29

BANJALUKA – Nadzorni odbor Addiko bank  Banja Luka imenovao je Milu Todorovića na poziciju člana Uprave nadležnog za poslovanje sa stanovništvom, informacionim tehnologijama i operacijama, počevši od 1. septembra 2021. godine. 

foto: Addiko bank

Mile Todorović na ovu poziciju dolazi sa mjesta direktora Odjela za upravljanje prodajom za stanovništvo Addiko banke Banja Luka, a svoje bogato bankarsko iskustvo je, osim u Addiko banci, sticao i u ProCredit i Raiffeisen banci.

“Kolega Mile Todorović je dugogodišnji dio Addiko tima i u prethodnom periodu je dao značajan  doprinos razvoju našeg poslovanja sa stanovništvom, gdje smo zabilježili odlične rezultate. Siguran sam da ćemo u budućem periodu, ojačani novim članom Uprave, prateći potrebe naših klijenata, implementacijom digitalnih bankarskih tehnologija, dodatno unaprijediti našu uslugu u oblasti kreditiranja stanovništva i malih i srednjih preduzeća.”, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko bank  Banja Luka.

Upravu Addiko banke Banja Luka sada čine Srđan Kondić, predsjednik Uprave, te članovi Uprave Slađan Stanić i Mile Todorović.

PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti