Mekdonalds: Hamburgeri od mesa pečenog na tihoj vatri
27.10.2015. / 7:10
ŽENEVA, Američki lanac brze hrane, Mekdonalds, u švajcarskim restoranima nudi hamburgere od svinjskog mesa pečenog minimum četiri sata.
Ponuda ove posebne vrste hamburgera počela je od juče u restornima u Ženevi i Cirihu.
Ovi specijalni hamburgeri su napravljeni od svinjske plećke koja minimum treba da se peče četiri sata a u nekim slučajevima to može trajati i do15 sati.
Švajcarci tradicionano vole da jedu svinjsko meso. Prosječna potrošnja po stanovniku prošle godine je iznosila 24 kilograma.
Prvi restoran Mekdonaldsa u Švajcarskoj otvoren je 1976. u Ženevi. Danas ih na teritoriji Švajcarske i Lihtenštajna ima ukupno 160, prenosi švajcarski list 24 sata. Tanjug
Tagovi: mekdonaldsmesoponudaprodajarestorani
Povezane vijesti
Komentari
Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]