Capital.ba

Mekdonalds: Hamburgeri od mesa pečenog na tihoj vatri

27.10.2015. / 7:10

mekdonaldsŽENEVA, Američki lanac brze hrane, Mekdonalds, u švajcarskim restoranima nudi hamburgere od svinjskog mesa pečenog minimum četiri sata.

Ponuda ove posebne vrste hamburgera počela je od juče u restornima u Ženevi i Cirihu.

Ovi specijalni hamburgeri su napravljeni od svinjske plećke koja minimum treba da se peče četiri sata a u nekim slučajevima to može trajati i do15 sati.

Švajcarci tradicionano vole da jedu svinjsko meso. Prosječna potrošnja po stanovniku prošle godine je iznosila 24 kilograma.

Prvi restoran Mekdonaldsa u Švajcarskoj otvoren je 1976. u Ženevi. Danas ih na teritoriji Švajcarske i Lihtenštajna ima ukupno 160, prenosi švajcarski list 24 sata. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!