Capital.ba

Od januara linija Podgorica – Niš

27.12.2009. / 10:33

avion u letuPODGORICA, Crnogorska aviokompanija “Montenegro erlajns” uspostaviće u januaru redovnu liniju Podgorica – Niš.

        Predsjednik Borda direktora “Montenegro erlajns” Zoran Đurišić rekao je da će građani iz niškog okruga moći preko Podgorice da putuju i ka ostalim destinacijama na kojima crnogorski avioprevoznik ima letove.

        Prema njegovim riječima, “Montenegro erlajns” je uvijek bio zainteresovan za tržište niškog regiona, jer tamo živi oko dva miliona stanovnika.

        “Tu postoji veliki potencijal za aviosaobraćaj”, ocijenio je Đurišić i najavio da će “Montenegro erlajns”osnovati kompaniju u Nišu koja će imati podršku grada.

        Đurišić je izrazio očekivanje da cijeli posao u vezi sa formiranjem kompanije bude završen do kraja marta, prenose crnogorski mediji.

        Gradonačelnik Niša Miloš Simonović rekao je da ovaj grad ima dugogodišnje pozitivno iskustvo sa “Montenegro erlajns” i dodao da će novoosnovna kompanija omogućiti građanima Srbije da putuju.

        “Putnici, aerodrom i Uprava grada u prethodnih 15 godina imaju veoma dobro iskustvo sa crnogorskom aviokompanijom. Ništa nije skuplje od aerodroma koji zadovoljava sve uslove, a nema letove”, naveo je Simonović.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!