Capital.ba

Noćenje u Kuli Beograd 416 evra s popustom

27.04.2024. / 13:51

BEOGRAD – „Kula Beograd“, centralni objekat „Beograda na vodi“ i najviša zgrada u regionu, trebalo bi, prema još uvijek nezvaničnim saznanjima, da otvori svoja vrata u oktobru, a u njoj će se nalaziti luksuzni hotel iz Marriott lanca St. Regis, i na internetu su već omogućene rezervacije po minimalnoj cijeni od 416 evra za jedno noćenje.

kula

FOTO: Agencije

Kako piše N1, kompanija Marriott, vlasnik luksuznog hotelskog lanca St. Regis koji će se nalaziti u „Kuli Beograd“, jedina je za sada precizirala datum otvaranja na svom zvaničnom sajtu.

Hotel u Beogradu na vodi trebalo bi da počne sa radom 13. avgusta. Međutim, online rezervacije u beogradskom St. Regisu trenutno su moguće tek za dane od 1. oktobra nadalje.

Cijene noćenja odgovaraju reputaciji jednog od najluksuznijih hotelskih lanaca na planeti, noćenje u Kuli Beograd između 1. i 2. oktobra košta 416 evra sa pogledom na grad i popustom uz članstvo u St. Regis klubu. Za one koji nisu članovi cijena je 480 evra. Soba sa pogledom na Savu i Novi Beograd košta 559 evra.

Noćenje u junior apartmanu iznosi 880 evra, u Caroline Astor apartmanu 1.890 evra, a u predsjedničkom apartmanu s pogledom na rijeku čak 4.990 evra po osobi.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!