Capital.ba

Preuzmi Mastercard Gold, zgrabi poklon i uživaj u pogodnostima

15.04.2024. / 12:40

BANJALUKA – Atos banka Banjaluka i kompanija Mastercard pokrenuli su promotivnu kampanju koja je počela 01.04.2024. godine i trajaće do kraja mjeseca juna.

FOTO: Atos banka

Zajednička kampanja kompanije Mastercard i Atos bank donosi mnogo pogodnosti i poklona. Naime za nove klijente koji u toku trajanja kampanje apliciraju za VIP paket i Mastercard Gold kreditnu karticu, prilikom uručivanja Gold kartice, klijent dobija poklon. Osim poklona, klijente očekuju i razne pogodnosti koje će im olakšati svakodnevne finansijske transakcije.

U okviru ekskluzivne pogodnosti korištenja VIP paketa i Mastercard Gold kreditne kartice nudimo razne pogodnosti koje možete pogledati na linku: https://atosbank.ba/content/read/mcgold_kampanja_2024

Ovom kampanjom kompanija Mastercard i Atos bank žele da nagrade svoje klijente i da im pruže dodatnu vrijednost za njihovu lojalnost i povjerenje.

Ne propustite priliku da postanete deo ove sjajne kampanje i iskoristite sve benefite koje nudi VIP paket i Mastercard Gold kartica. P. R.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!