Capital.ba

Nema više skrivanja plave kvačice

12.04.2024. / 12:36

SAN FRANCISKO – Promjena na X platformi stiže nakon što je servis počeo da verifikuje uticajne korisnike, koji se nisu prijavili za premium funkcije.

FOTO: Agencije

Platforma X više ne dozvoljava korisnicima da sakriju svoje plave kvačice za verifikaciju, bez obzira na to da li su platili za premium uslugu ili ne.

Aplikacije je počela da obavještava korisnike da će opcija skrivanja svoje kvačice za X Premium uskoro biti uklonjena.

Ova promjena stiže nedugo nakon što je X neočekivano počeo da dodaje plavu verifikaciju nalozima i influenserima koji imaju bar 2.500 pratilaca koji plaćaju premium pretplatu.

Iako je Ilon Mask sugerisao da bi ova promjena trebalo da bude pogodnost, neki korisnici nisu srećni zbog pojave plave kvačice na njihovim nalozima.B92

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!