Capital.ba

Škrebić novi predsjednik Unije poslodavaca RS

29.03.2024. / 15:37

BANJALUKA – Direktor Hemijske industrije „Destilacija“ iz Teslića Zoran Škrebić novi je predsjednik Unije poslodavaca RS, saznaje CAPITAL.

Zoran Škrebić

Foto: Ilustracija

On je na tu funkciju izabran danas na sjednici Unije poslodavaca.

Prethodno je prihvaćena ostavka koju je podnio dugogodišnji predsjednik Unije poslodavaca Saša Trivić.

Trivić je proteklih mjeseci oštro kritikovao odluku Vlade RS o povećanju minimalca, a nakon što je objavio da podnosi ostavku rekao je da nema šanse da se predomisli.

„Ne želim više da pričam o minimalcu i o platama koje mi kao ne damo. Želio sam da se društvo razvija, ali izgleda da se trenutno ne možemo dogovoriti oko toga. Ne želim da učestvujem u svađama. Dogovaramo se ko će biti novi predsjednik”, rekao je tada Trivić.

CAPITAL: M. Lj.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!