Capital.ba

Liderstvo u komunikaciji, tema 22. međunarodne PRO PR konferencije

25.03.2024. / 11:45

ZAGREB –  Brzi način života, sve manja minutaža pažnje, sve veći planovi profita, različiti izvori informacija, finansijska izvještavanja, izvještavanja o ekološkom, društvenom i upravljačkom načelu poslovanja (ESG – environmental, social, governance) jedna su medalja svake organizacije, a s druge strane javnost i mediji žele vidjeti lica pojedinaca koji upravljaju tim kompanijama.

FOTO: Ustupljena

Percepcija lidera povećava vrijednosti brendova, robnih marki i usluga, a kako lideri komuniciraju pod motom „Liderstvo u komunikaciji“ biće tema 22. međunarodne PRO PR konferencije, izjavio je Danijel Koletić, osnivač i predsjednik organizacionog odbora nakon online sjednice organizacinog odbora.

Od 3. do 6. aprila 2025. konferencija će se održati u hotelu Katarina u Selcima, na Rivijeri Crikvenica.

FOTO:Ustupljena

“Posebna mi je čast što vas mogu pozvati na PRO PR konferenciju, koja će se po drugi put održati na Rivijeri Crikvenica, tačnije u Hotelu „Katarina“ u Selcu. Svaki ovakav susret je od velikoga značaja za stručnjake iz sfere odnosa s javnošću. Ova konferencija ne samo da ih spaja, ona spaja ideje, stvara poslovne saradnje i prijateljstva. Koliko god da se bavimo komunikacijom i oglašavanjem, mjesecima ili desetljećima, napredak tehnologije i novi pravci u PR-u nas „tjeraju“ na svakodnevnu edukaciju. Prava informacija u pravo vrijeme je ono što nas uvijek može držati u trendu. Veseli me činjenica što će svoja iskustva i znanja podijeliti mnogi instrani PR stručnjaci te vjerujem da će svim učesnicima ovo iskustvo biti informativno i inspirativno. Želim vam, u lično ime i u ime TZG Crikvenice, najsrdačniju dobrodošlicu na rivijeru na kojoj odmor nije samo sunce i more, koja je još u 19. vijeka zauzela svoje mjesto na turističkom tržištu i od ribarskoga mjesta postala jedno od vodećih turističkih središta na Kvarneru. Vjerujem da će svim učesnicima konferencije Rivijera Crikvenica pokazati zašto je posjet njoj uvijek dobra ideja!” izjavila je Marijana Biondić, direktorica turističke zajednice grada Crikvenice.

P.R.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!