Capital.ba

U Bijeljini pada cijena goriva

17.08.2022. / 14:00

BIJELJINA – U gotovo svim benzinskim pumpama na području Bijeljine primijetan ja pad cijene goriva, rekao je Srni šef smjene na “Gasprom” pumpi u ovom gradu Dušan Tomić.

gorivo

FOTO: Pixaby

Tomić je rekao da su nabavne cijene za narednu sedmicu za nekolko feninga snižene u odnosu na prethodnu sedmicu.

“Mi trenutno imamo problem što ne uvozimo dizel iz Srbije, nego se trenutno snabdijevamo iz Hrvatske, iz luke Ploče, što troškove nabavke malo uvećava”, rekao je Tomić, dodavši da je nezahvalno prognozirati na duže staze.

Litar benzina na ovoj stanici je 2,81 fening i evrodizela 3,07 feninga. I na pumpama “Nešković” i “Despotović” zabilježen je pad cijena.

Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!