Capital.ba

Otkriveno penzionersko kockarsko leglo na Palama

28.09.2021. / 14:00

PALE, BANJALUKA – Inspektor Republičke uprave za igre na sreću otkrio je kako penzioneri na Palama organizuju nelegalnu kocku.

penioneri

FOTO: Agencije

Inspektor je u bifeu koji pripada “Udruženju penzionera Pale” u ulici Dobrovoljnih davalaca krvi pronašao aparat za kockanje, nakon čega je izdao prekršajni nalog.

Predsjednik udruženja Nenad Kusmuk u razgovoru za CAPITAL tvrdi kako nije previše upućen u ovaj slučaj.

Tvrdi kako se na adresi koju su posjetili inspektori tek treba da se otvori klub penzionera.

Ipak, kako priznaje klub treba da vodi jedna penzionerka koja je inače član Udruženja.

Žena koja se ponudila da drži klub je dolazila u udruženje i kazala kako joj je počela raditi i kako joj je dolazila inspekcija. Međutim mi smo sa njom sve dogovorili ali nemamo ugovor”, tvrdi Kusmuk.

Dodaje kako penzioneri sa Pala ne kockaju.

Mi u našim klubovima igramo samo šah i domine. Šta su našli kod ove žene mi stvarno nemamo pojma”, zaključuje Kusmuk.

Inače, pored ovog slučaja, inspektori su izdali još četiri prekršajna naloga i to u lokalima “EX” u Nevesinju, “Dim” u Foči, “Napoli” u “Derventi” i “La Voyeaguer” na Palama.

Inspektori će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim inspekcijskim nadzorima u cilju otkrivanja prekršaja u oblasti igara na sreću, a podaci će biti objavljivani na internet stranici uprave”, navode u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove.

Podsećamo, iz Udruženja priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj (UPIS RS) su nedavno saopštili kako crno tržište u Republici Srpskoj cvjeta, a kako nadležni malo šta čine na njegovom suzbijanju.

CAPITAL: D. Tovilović

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!