Capital.ba

Turska fabrika autodijelova se otvara u Leksovcu

24.04.2021. / 11:35

LESKOVAC – U Leskovcu će biti otvorena turska fabrika za proizvodnju gumenih dijelova za Mercedes-Benc, Krajsler i druge poznate automobilske kuće, a za početak biće zaposleno 100 radnika.

fabrika autodijelova

Foto: Pixabay

Ovo je danas na konferenciji za novinare potvrdio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a prenosi JuGmedia.

Fabrika će biti građena na lokaciji Zelene zone, ali Cvetanović je odbio da kaže o kojoj se kompaniji radi, jer ugovor još nije potpisan.

“Ono što je važno jeste da je napokon dobijena saglasnost Vlade Srbije da turska fabrika, nova, pravi pogon na Zelenoj zoni. Za početak treba da ima 100 radinika i mislim da će to biti dobra insvesticija”, najavio je gradonačelnik.

Cvetanović je najavio da će svi investitori na Zelenoj zoni, a među njima i leskovačko preduzeće “Statovac”, biti oslobođeni dažbina, a da će u ponedjeljak biti precizirano kojih. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!