Capital.ba

U Beogradu počela vakcinacija privrednika iz BiH

27.03.2021. / 11:43

BEOGRAD – Vakcinacija privrednika iz zemalja regiona započela je jutros u Belexpo centru u Beogradu, a među njima su i privrednici iz BiH.

vakcinacija privrednika

Foto: Privredna komora Srbije

Pozivu se odazvalo više od 4.000 bosanskohercegovačkih privrednika među kojima su vlasnici i radnici kompanija, rekli su iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

“Zahvaljujemo Privrednoj komori Srbije i Vladi Republike Srbije na iskazanoj solidarnosti i omogućenoj zajedničkoj vakcinaciji privrednika iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore, a koja dokazuje i pokazuje da je ekonomija ta koja nas i dalje spaja”, kažu iz Spoljnotrgovinske komore BiH, dodajući da se današnjim okupljanjem privrednika regiona šalje jasna poruka “budućnost regiona je Region bez granica”.

U STK BiH se nadaju da će pandemija virusa korona proći i da u budućnosti neće biti potrebe za ovakvim ili sličnim aktivnostima.

“Nadamo se i radujemo narednim susretima privrednika koji će se organizovati povodom otvaranja velikih proizvodnih pogona i širenja poznatih svjetskih brenova u zemlje regiona”, zaključuju članovi STK BiH.

Iz Privredne komore Republike Srpske juče je saopšteno da su se do 13 časova za vakcinaciju prijavila 573 privrednika iz Srpske, iz 155 privrednih društava.

Vakcinacija će trajati danas i sutra. Nezavisne novine

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!