Capital.ba

ERS osnovao preduzeće i dao ga na upravljanje mladim SNSD-ovcima

23.12.2020. / 14:50

TREBINJE – Elektroprivreda Republike Srpske osnovala je preduzeće “Solarna fotonaponska elektrana Trebinje 1” i dala ga na upravljanje mladim perjanicama SNSD-a u Trebinju, saznaje portal CAPITAL.

imovina ers

Foto: Capital

Za vršioca dužnosti direktora imenovan je Milutin Mastilović, budući odbornik SNSD-a u skupštini grada Trebinje, dok je funkcija izvršnog direktora za finansijsko-ekonomska i pravna pitanja dodjeljena Maji Kolak.

Kolakova je prošle lokalne izbore član Predsjedništva i sekretar gradskog izbornog štaba Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

Na proteklim izborima bila je predstavnik političke partije “Re-balans” koja je osvojila samo jedan glas i koja je prema ocjeni mnogih stvorena samo kako bi SNSD dobio dodatna mjesta u biračkim odborima.

Takođe, spominjala se i kao jedan od učesnika u aferi “Papović”, a koja se odnosila na falsifikovanje računa.

FOTO: direkt portal

I Kolakova i Mastilović rade u sklopu Elektroprivrede Republike Srpske.

Preko ovog preduzeća će se voditi poslovi izgradnje istoimene solarne elektrane čija je planirana snaga 72,92 megavata, a vrijednost preko 100 miliona maraka.

CAPITAL: D.T.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!