Capital.ba

Za sedam godina broj preduzetnika u Visokom se uduplao

07.11.2020. / 9:00

VISOKO – Grad Visoko saopštio je kako se u posljednjih sedam godina broj preduzetnika udvostručio. U 2013. godini bilo je 1.030 registrovanih, dok je u 2019. godini broj registrovanih samostalnih djelatnosti porastao na 2.176.

Grad Visoko

FOTO: Grad Visoko

Iz press službe ove lokalne zajednice je saopšteno kako je to rezultat povoljnog poslovnog ambijenta.

Grad Visoko kroz nadležne službe kontinuirano radi na građenju, uređenju i očuvanju cijelog gradskog i prigradskog područja i naših poslovnih zona, te je takav ambijent pogodan za naše djelatnike“, saopšteno je iz gradske press službe.

Dodaju kako su se građani razvojem turizma i povećanim brojem posjeta gradu, podstakli da registruju sobe i apartmane u domaćinstvu, te je primjetan porast registrovanih smještajnih kapaciteta. 

Napominju i to da Grad Visoko kroz različite projekte, kako samostalno, tako i u saradnji sa svim nivoima vlasti i organizacijama, kroz različite projekte pruža pomoć i podršku samostalnim preduzetnicima.

Takva pomoć ogleda se kroz poticaje i donacije, kako novčane, tako i donacije resursa”, zaključuje se u saopštenju.  Agencije

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!