Capital.ba

IRB odobrila projekat iz opštine Rogatica

22.08.2020. / 12:32

ROGATICA – Dražen Vrhovac, vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, boravio je juče u zvaničnoj posjeti Rogatici, gdje se sastao sa načelnikom opštine Miloradom Jagodićem.

“Investiciono-razvojna banka Republike Srpske sa načelnikom Jagodićem i Opštinom Rogatica ima izuzetnu saradnju. Nedavno smo u okviru finansijskog mehanizma odobrili jedan kvalitetan projekat iz opštine Rogatica, a razgovarali smo o budućim projektima koje Opština Rogatica namjerava da realizuje i da vidimo na koji način IRBRS može da pomogne u što skorijoj realizaciji tih projekata. Radujem se našoj daljoj saradnji i iskreno se nadam da će neki od tih projekata veoma brzo da se realizuje i da će Opština Rogatica nastaviti da ide naprijed, da se razvija i da građani Rogatice prije svega budu zadovoljni”, izjavio je Vrhovac, saopšteno je iz IRB-a.

Pokretanje proizvodnje u “Novoj tvornici prečistača” je među najvažnijim ciljevima načelnika Jagodića. Vrhovac i Jagodić obišli su pogone NTP-a, gdje je Vrhovac rekao da podrška IRBRS-a neće izostati u tim nastojanjima.

“Raduje me posjeta direktora Investiciono-razvojne banke. Raduje nas što od njih imamo potpuno razumijevanje za sve naše projekte, kako bi ovaj prostor učinili što prikladnijim za život ljudi. Nadam se da ovo neće biti jedina posjeta, već da će prema ukazanim potrebama posjećivanje od strane IRB-a biti jedna praksa i da ćemo u tom smislu tu saradnju nastaviti kao i dosad”, rekao je Jagodić.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!