Capital.ba

Višković: 24 miliona KM za nabavku medicinske opreme

16.04.2020. / 16:43

BANJALUKA – Upravni odbor Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske održao je danas sjednicu u Banjaluci, na kojoj je donesen zaključak da 24 miliona KM bude izdvojeno Fondu zdravstvenog osiguranja RS za nabavku medicinske opreme.

radovan višković ruski lijekovi

“Odlučeno je i da 24 miliona KM bude uplaćeno Fondu zdravstvenog osiguranja Srpske za nabavku medicinske i zaštitne opreme za potrebe zdravstvenog sistema”, rekao je Višković nakon sjednice Upravnog odbora Fonda.

Radovan Višković, premijer RS, nakon ove sjednice, kazao je da je 16 miliona KM izdvojeno je za poreze i doprinose za mart mjesec za osobe koji nisu mogli obavljati svoju djelatnost, realizacija kreće danas. Dodao je da ova cifra nije konačna.

Višković je izjavio je da je Upravni odbor Fonda solidarnosti za obnovu Srpske donio odluku o isplati jednokratne novčane pomoći zaposlenima u javnim zdravstvenim ustanovama u iznosu od 13.310.000 KM.

Višković je rekao da ova isplata počinje danas.

Upravni odbor danas je verifikovao Statut i Poslovnik o radu Fonda solidarnosti za obnovu Srpske. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!