Capital.ba

Elta-Kabel neće mijenjati cijene usluga

21.03.2020. / 18:05

BANJALUKA – Kompanija Elta-Kabel, u skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom virusa korona, obavještava svoje korisnike da se cijene usluga ove kompanije neće mijenjati do daljnjeg.

Shvatajući važnost društveno odgovornog poslovanja u vanrednim okolnostima, kompanija Elta-Kabel je, između ostalog, donijela odluku i da cijene svojih usluga neće mijenjati, kako je prethodno najavljeno korisnicima.

Sve poslovne odluke tokom trajanja vanredne situacije, Elta-Kabel će donositi u skladu sa navedenom situacijom, a u korist svojih korisnika.

Sve informacije o uslugama i cijenama Elta-Kabel kompanije možete dobiti pozivom na broj kontakt centra 070 310 310.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Elta-Kabel neće mijenjati cijene usluga

    1. Direkt

      Otkako je prešao u ruke M:Tel-a, Elta Kabel i liči na M:Tel (po visokim cijenama). Samo prije koju godinu-dvije, cijena kablovske televizije u Elta Kabela bila je 11-12 KM mjesečno, a sad je 19 KM i nešto, a planirali su i u martu poskupljenje, samo Korona im malo pomrsila planove, tako da najvjerovatnije slijedi poskupljenje nakon Korone. RAK je ovdje debelo zakazao.

      • Vrli pitac

        Da, da, a godinama nisu na racunima iskazivali PDV.

    2. Village People

      U svakom slučaju planiram uložiti žalbu prije nego li najavljeno poskupljenje stupi na snagu, odnosno tražiti zaštitu od RAK i tumačenje da li je (monopolističko) poskupljenje u skladu sa zakonom!