Capital.ba

Završena borba za direktora u “Gradskom groblju”

31.07.2019. / 10:50

BANJALUKA, Godinu dana trajala je saga oko imenovanja direktora javnog preduzeća “Gradsko groblje” Banja Luka na čije čelo je na kraju postavljen Željko Grbić.

Prije godinu dana Nadzorni odbor ovog preduzeća smijenio je Nedeljka Milakovića sa mjesta direktora i postavio Grbića kao vršioca dužnosti o čemu je portal CAPITAL pisao u tekstu Socijalisti “pokopali” Milakovića.

MIlaković je prošle godine pokušao sudskim putem da se vrati u direktorsku fotelju i dobije odštetu u visini od 14.000 KM odštete, ali je sud to odbio, ističući da je njegov tužbeni zahtjev neosnovan.

Sud odbacio zahtjev Milakovića da bude vraćen u direktorsku fotelju

Na sjednici održanoj 26. jula NO “Gradskog groblja” donijeli su odluku o razrješenju v.d. direktora Željka Grbića, da bi ga na istoj sjednici imenovali za direktora ovog preduzeća.

Grbić je imenovan za mandatni period od četiri godine, uz mogućnost ponovnog imenovanja, a odluka je stupila na snagu danom donošenja.

CAPITAL: D. Eremija

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Završena borba za direktora u “Gradskom groblju”

    1. Red star

      Kad sam vidio sliku pomislio da je Perica Ognjenovic dosao za direktora. Ovaj frajer isti on