Capital.ba

Otvoren novi prostor NLB Razvojne banke

29.02.2008. / 7:30

GRADIŠKA, Direktor NLB razvojne banke u Gradišci Žarko Manojlović uručio je sinoć Nenadu Trifunoviću, direktoru Doma kulture “Veljko Čubrilović”, donaciju od 5.000 KM, povodom otvaranja filijala ove banke u novouređenom prostoru.

Manojlović je ovim povodom uručio i direktoru Opšte bolnice Vladi Marjanoviću 3.000 KM, dok je sve bebe rođene 28. februara u porodilištu bolnice u Gradišci ova banka nagradila štednim knjižicama sa 100 KM.

Direktor NLB razvojne banke Radovan Bajić rekao je da banka bilježi konstatan rast svih bilansnih pozicija.

“Prošlu godinu NLB razvojna banka završila je sa ukupnom aktivom od 1,097 milijardi KM, od čega su depoziti bili 918 miliona KM, a kreditni portfolio 485 miliona KM”, naveo je Bajić, dodavši da banka ima sve više komintenata, a da više od trećine depozita čini štednja stanovništva RS.

Manojlović je rekao da banka za građane i pravna lica pruža kompletan servis finansijskih usluga – kredite, depozite, štednju, platni promet, te širok spektar kartičnih proizvoda, kao i SMS servis, usluge elektronskog bankarstva i trajni nalog.

Novi prostor filijale NLB razvojne banke, koji je sinoć svečano otvoren, opremljen je najsavremenijom opremom i osposobljen za pružanje svih bankarskih usluga.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!