Capital.ba

Bojan Popović novi direktor „Dunav osiguranja“

03.05.2019. / 16:24

BANJALUKA – Upravni odbor „Dunav osiguranja“ Banjaluka imenovao je Bojana Popovića za novog generalnog direktora ovog osiguravajućeg društva, prenosi portal CAPITAL.

dunav osiguranje

Popović je imenovan na četiri godine, a na čelo „Dunav osiguranja“ dolazi nakon što je dosadašnjem direktoru Stevi Aničiću kojem 8. aprila istekao mandat, o čemu smo ranije pisali.

Popović je danas za CAPITAL potvrdio da je 19. aprila preuzeo funkciju direktora i istakao da će prioriteti u  radu društva u narednom periodu biti povećanje premije, tržišnog učešća te reorganizacija društva i prilagođavanje modernom načinu poslovanja.

„Planiramo da se više usmjerimo prema tržištu, da radimo poslove koji se do sada nisu radili, da što više edukujemo stanovništvo o značaju osiguranja. Takođe, planiramo da uvedemo nove proizvode i nove tehnike prodaje proizvoda kroz moderna sredstva prodaje putem online servisa“, kazao je on.

Popović je od 2006. godine zaposlen u „Dunav osiguranju“, a u zadnjih deset godina je obavljao različite rukovodeće funkcije u ovom društvu, od šefa sektora, direktora filijale Banjaluka, savjetnika generalnog direktora, do izvršnog direktora.

CAPITAL: M. Č.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Bojan Popović novi direktor „Dunav osiguranja“

    1. Burdus

      Ne poznajem čovjeka lično, ne želim ulaziti u njegove ljudske kvalitete, ali znam da se tokom školovanja nije isticao znanjem i ocjenama, naprotiv. Ne želim da budem zlurad, ali izgleda da je naš entitet raj za đake ponavljače, primjera je bezbroj.

      • Jadna od nas

        Nije bio neki student,studirao je vise godina nego sto je potrebno. Imao je mamu, i stranku,tako da je ostalo sve jasno. Ostalale kolege sa prosjekom 9.0 ili pak i 8.3 i sl.su obicni radmici takvim likovkma.

    2. Revizor

      Čestitke na imenovanju, sada je dobio priliku da pokaže znanje, volju za rezultatom i način da gubitke iz poslovanja Dunava nadoknadi.
      U ovome je sigurno dobio podršku i partijskih kolega tako da treba mu dati šansu barem do 31.12.2019 da izloži koncept vođenja ovre srpske osiguravajuće kompanije.

    3. Gradska raja

      Napokon neko iz gradske raje, a da nije iz Srbca..

    4. Respekt

      Ako je stvarno takav, otkud on na rukovodećem mjestu? Ovdje prolaze drugačiji.

    5. Svaka cast

      Svaka cast, cijeli zivot se isticao radom, vrhunskim znanjem. Jedan od najboljih studenata banjaluckog univerziteta

      • Najbolji

        Najboljih, sudirao je 10 godina obicnu ekonomiju ? ?