Capital.ba

Crna Gora: Turistička ponuda na sajmu u Pekingu

15.04.2019. / 15:45

PODGORICA, Turistička ponuda Crne Gore i njeni investicioni projekti, sa posebnim akcentom na ponudi hotela, predstavljeni su na sajmu turizma COTTM, koji se do 17. aprila održava u Pekingu, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

herceg novi

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena je na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Srbije pod brendom “Vajld soul of Jurop”.

Ponudu predstavljaju crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička agencija, u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve.

Na konferenciji, za najznačajnije kineske tur-operatore i medije predstavljena je aktuelna turistička ponuda Crne Gore i novi investicioni projekti, a posjetioci su mogli da se informišu i o aktuelnim avio-linijama i viznim olakšicama za kineske turiste.

Crnogorski predstavnici su se sastali najvećim kineskim onlajn tur-operatorom, sa kojim je razmatrana mogućnost zajedničke saradnje na promociji Crne Gore putem ove najznačajnije onlajn platforme na tržištu Kine. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!