Capital.ba

Prodaja stambenog objekta u Banja Luci

22.09.2017. / 15:00

BANJA LUKA, Osnovni sud u Banja Luci zakazao je prvu prodaju stambenog objekta sa pripadajućom zemljišnom parcelom u Banja Luci u utorak, 26. septembra 2017. godine u 08:30 sati u zgradi Suda, Vladike Platona 2.

Sudski utvrđena vrijednost nekretnina iznosi 164.470,00 KM. Na prvom ročištu za prodaju, nekretnine će biti dostupne za iznose koji predstavljaju jednu polovinu sudski utvrđene vrijednosti odnosno 82. 235,00 KM.

Prodaja imovine će se izvršiti usmenim javnim nadmetanjem.

Kako je istaknuto u Zaključku o prodaji, pravo učešća u javnom nadmetanju imaju lica koja su prethodno položila osiguranje u iznosu od 10.000,00 KM na depozit račun Suda broj: 562-099 -81301458-98.

Više informacija o procesu prodaje na www.heta.ba.

 

PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Prodaja stambenog objekta u Banja Luci

    1. Mladen

      Zasto se ova informacija objavljuje na capital.ba. Ovo je vise oglas za licitaciju nego poslovna vijest.

    2. pero

      Neka hvala, da mi je džabe daju !