Capital.ba

Vučić: Najniža stopa nezaposlenosti u posljednjih 25 godina

10.08.2017. / 9:38

BEOGRAD – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros da je, na osnovu nezvaničnih podataka koje je dobio, u ovom kvartalu zabilježena najniža stopa nezaposlenosti u posljednjih 25 godina, ali nije mogao da precizira koliko.

“Mislim da imamo u ovom kvartalu najnižu stopu nezaposlenosti poslednjih 25 godina. Ako je tako onda ću u Predsedništvu popiti onih tri centilitra, da nazdravim za budućnost Srbije”, rekao je Vučić za RTS.

On je naveo da je to najniža stopa nezaposlenosti od 1990. godine na ovamo i da je Srbija to uspjela dovođenjem investitora.

Predsjednik kaže da je sve preko 10 odsto velika nezaposlenost, ali da je to evropski prosjek.

“Uskoro sledi povećanja plata i penzija. Za to smo se izborili trudom, radom, ozbiljnošću. Trud i rad se isplate”, zaključio je Vučić.

Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!