Capital.ba

Usvojen Plan parcelacije za autoput Banjaluka-Doboj

22.06.2016. / 11:39

autoput banjaluka dobojBANJALUKA, Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske usvojili su danas, u nastavku 12. redovne sjednice, odluku o usvajanju Prijedloga Plana parcelacije za autoput Banja Luka – Doboj.

U okviru „Dana za glasanje“, narodni poslanici usvojili su i odluku o obrazovanju Anketnog odbora – Odbora za koordinaciju sa institucijama i organizacijama u vezi izgradnje Memorijalnog centra „Gradina“ i praćenja usvajanja Deklaracije o genocidu Nezavisne Države Hrvatske nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata u parlamentima drugih država.

Usvojena je i odluka o usvajanju Prijedloga Zoning plana područja posebne namjene „Andrićgrad“.

Time je okončana 12. redovna sjednica Narodne skupštine. Nezavisne novine

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!