Capital.ba

Etihad: Popust za rezervacije karata putem mobilne aplikacije

25.04.2016. / 7:40

etihad1ABU DABI, Etihad ervejz, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, predstavila je mobilnu aplikaciju za ajfon (iPhone), koja gostima omogućava da lakše organizuju putovanja i pri tome ostvare pravo na popust prilikom rezervacije karata ili dobiju nagradne milje.

Kako se navodi u saopštenju avio-prevoznika, gosti Etihad ervejza će imati popust od 10 odsto na cijene karata, dok će članovi programa lojalnosti Etihad gest dobiti 250 bonus milja za sve rezervacije koje obave putem nove aplikacije za mobilne uređaje do 30. maja 2016. godine.

Posjetioci štanda Etihad ervejza (ME 2310) na sajmu Arejbian travel market (Arabian Travel Market) u Dubaiju, koji se održava od 25. do 28. aprila, imaće priliku da isprobaju karakteristike i funkcionalnost aplikacije.

Aplikacija Etihad ervejza za mobilne uređaje je jednostavna i zabavna za korišćenje, i pruža mogućnost putnicima da organizuju svoje cjelokupno putovanje, počev od rezervacije karata, preko prijave na let do provjere statusa leta.

Avio-kompanija se takođe udružila sa kompanijom Abu Dabi erports (Abu Dhabi Airports Company), omogućavajući gostima da se pomoću mapa unutrašnjeg prostora snađu na Međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju.

Aplikacija za mobilne uređaje takođe sadrži mape rasporeda sjedišta u avionu u visokoj rezoluciji, pružajući putnicima detaljan pregled rasporeda u kabini i izabranog sjedišta.

Aplikacija Etihad ervejza omogućava putnicima da se prijave na let putem mobilnog telefona jednostavno tako što će skenirati stranicu svog pasoša. Gosti, takođe, mogu da plate svoju kartu tako što će skenirati kreditnu karticu, čime se eliminiše potreba da se ručno ulazi u podatke o putniku i načinu plaćanja.

Jednostavan proces rezervacije gostima omogućava da uporede veći broj tarifnih opcija i mogućnosti za promjenu klase.

Nova Etihad ervejz aplikacija za ajfon je dostupna za preuzimanje sa Ap stora, navodi se u saopštenju. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!