Capital.ba

Opština Petrovo prodala dio poslovne zone

23.01.2016. / 7:45

petrovoPETROVO,  Opština Petrovo prodala je dio poslovne zone u Karanovcu površine 28.000 kvadratnih metara za 263.690 KM.

Nakon neuspjele licitacije zbog nedovoljnog broja učesnika nekretninu je kupio vlasnik peradarske farme “Jato produkt” iz Karanovca Boško Marušić.

Odluku o prodaji sredinom decembra prošle godine donijeli su odbornici Skupštine opštine Petrovo, kada je načelnik opštine Petrovo Ozren Petković poručio da će zahvaljujući prodaji biti povećani opštinski prihodi, ali i omogućeno otvaranje novih radnih mjesta.

Odbornici opozicionog SNSD-a tada su odluku o prodaji opštinskih nepokretnosti u Karanovcu, koju kupac treba da plati u naredne tri godine, ocijenili lošom i zamjerili lokalnoj vlasti, predvođenoj SDS-om da rasprodaje opštinsku imovinu.

Sredstva za poslovne zone opština Petrovo dobila je iz Razvojnog programa Republike Srpske, ali nijedna od tri previđene poslovne zone do danas nije zaživjela. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!