Capital.ba

Boris Stanišić izabran za najmenadžera 2008. godine

12.03.2009. / 20:19

etno-seloBANJALUKA,  Boris Stanišić, direktor i vlasnik preduzeća “Boris glas” iz Bijeljine te vlasnik etno sela “Stanišić”, izabran je večeras za najmenadžera Republike Srpske za 2008. godinu u izboru koji je organizovao banjalučki list “Fokus”.

Predsjednik RS Rajko Kuzmanović uručio je Stanišiću nagradu – figuru u obliku automobila “dačija-sandero”.

Kuzmanović je u obraćanju prisutnima istakao da u ovim teškim vremenima, u vrijeme globalne krize, nije lako biti uspješan menadžer, a pogotovo ne biti najmenadžer.

Predsjednik Srpske je naveo da se na našim, ali i na drugim prostorima u svijetu svakodnevno održavaju političke manifestacije, napomenuvši da se malo održava manifestacija na kojima se govori o prosperitetu i ekonomiji.

“Mi u RS odlučili smo se da se više orijentišemo na ekonomska i pitanja od kojih se živi i zato svaku ovakvu manifestaciju treba podržati”, naglasio je Kuzmanović, koji je pokrovitelj ove manifestacije.

Za izbor najmenadžera na prijedlog opština bilo je kandidovano 29 lica, od kojih je u najuži izbor žiri izabrao devet.

Boris Stanišić, koji je i vlasnik etno sela “Stanišić” kod Bijeljine, za najmenadžera izabran je glasovima žirija i čitalaca “Fokusa”.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!