Capital.ba

Škodina vozila bez PDV-a za Srbe s Kosova

26.01.2008. / 14:14

BEOGRAD, Auto kuća “Vidovdan” saopštila je da će u akciji koju sprovodi do kraja januara, Srbima sa teritorije Kosova i Metohije omogućiti kupovinu “Škodinih” putničkih vozila bez PDV-a.

Ista ponuda važi i za sve firme koje budu htjele da nabave teretano vozilo “rumster praktik” od 9.120 evra.

Krediti će se građanima odobravati bez odlaska u banku, a omogućen je i operativni lizing do šest godina, uz besplatno kasko osiguranje prve dvije godine za “fabiu sedan”, “fabiu komi”, “fabiu 2”, “oktaviu”, “rumstear” i “superb”.

Tako, na primjer, za “fabiu 2 ambient” učešće iznosi 971 evro, rata na 72 mjeseca 182 evra, a na 60 mjeseci 199 evra.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!