Capital.ba

Danas o bezbjednijem poslovanju novcem i izvršenju budžeta

03.07.2014. / 10:07

vlada rsBANJALUKA, Vlada Republike Srpske razmatraće danas Nacrt zakona o mjerama bezbjednosti u poslovanju gotovim novcem i drugim vrijednostima i konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Srpske.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o uočenim pojavama i problemima u oblasti koncesija, te informacije o prijedlogu memoranduma o razumijevanju između Albanije, Azerbejdžana, BiH, Hrvatske i Crne Gore o saradnji u realizaciji izgradnje južnog gasnog koridora u jugoistočnoj Evropi.

Pred Vladom bi trebalo da se nađe i program potpunog stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije u Republici Srpskoj za 2014. godinu.

Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog rebalansa finansijskog plana Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske za ovu godinu.

Vlada bi danas trebalo da razmatra i godišnji izvještaj o stanju u oblasti osiguranja, te izvještaje o radu Agencije za osiguranje Republike Srpske i o finansijskom poslovanju ovog tijela u prošloj godini.

Pred ministrima bi trebalo da se nađu i izvještaji za prošlu godinu o stanju u bankarskom sistemu Republike Srpske, te izvještaj o poslovanju i rezultatima rada sa finansijskim izvještajem Agencije za bankarstvo Republike Srpske za 2013. godinu.

Na sjednici bi trebalo da budu razmatrani i izvještaj o stanju na tržištu hartija od vrijednosti, izvještaj o radu i finansijski izvještaj Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske.
Sjednica je počela u 9.00 časova, a po njenom okončanju predviđeno je saopštenje. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!