Capital.ba

Rekordna cijena za “Šanel” butik

22.06.2014. / 6:50

sanelPARIZ, Italijanski industrijalac Karlo de Benedeti prodaće francuskoj luksuznoj modnoj kući “Šanel” (Chanel) butik na aveniji Montenj u Parizu, koji je ta modna kuća do sada iznajmljivala, za 140 miliona evra, što predstavlja rekordni iznos za jedan prodajni objekat pod markom “šanel”.

Porodica Verthajmer, u čijem posjedu je kompanija “Šanel”, preuzeće ovaj butik pod svojim brendom, površine oko 600 metara kvadratnih, po rekordnoj cijeni od 230 hiljada evra po kvadratu, piše francuski list Figaro.

Avenija Montenj predstavlja jednu od najboljih lokacija za prodaju luksuzne robe, tako da, kako navodi list, ne čudi što je Varthajmer riješio da za svoj butik “odriješi kesu”.

Do sada je “Šanel” italijanskom vlasniku ovog objekta plaćao zakupninu veću od dva miliona evra godišnje. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!