Capital.ba

Mercator nagrađuje duplim bodovima na Pika kartici

19.06.2014. / 13:23

duple pike 21 6 14BANJALUKA, Mercator BL svoje vjerne kupce, korisnike Pika kartice, u subotu, 21. juna, nagrađuje duplim bodovima za sve kupovine u Mercator trgovinama u Banjaluci, Gradišci, Brčkom, Prijedoru, Kotor Varoši i Laktašima kao i u partnerskim trgovinama Modiana, Intersport i parfimeriji Beautique.

Kako se bliži kraj šestomjesečnog bonitetnog perioda do kada kupci mogu da iskoriste Pika bodove, Mercator je želio svojim kupcima omogućiti da na brži i jednostavniji način sakupe bodove na Pika kartici i time ostvare dodatne uštede, navodi se u saopštenju.

Bonitetni period koji je započeo 1. februara ove godine, završava 31. jula, do kada korisnici Pika kartice mogu sakupljati i iskoristiti bodove za svoje kupovine u Mercatoru i partnerskim trgovinama. Pored pogodnosti sakupljanja bodova, korisnici platno kreditne Pika kartice imaju mogućnost odloženog plaćanja do 30 dana te beskamatnu kupovinu robe iz cjelokupnog asortimana do 12 mjesečnih rata.

Tokom bonitetnog perioda, korisnici Pika kartice dobijaju jedan bod na Pika kartici za kupovine u vrijednosti od 2 KM u Mercator trgovinama, Intersportu, Modiani i parfimeriji Beautique. Sa svakom sljedećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova. Tako na primjer, sa 250 sakupljenih bodova, ostvaruje se ušteda u iznosu 10 KM, sa 1.250 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 100 KM, odnosno sa 3.500 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 420 KM. Za korisnike Pika kartica redovno se organizuju i posebne akcijske ponude koje im omogućuju kupovinu najatraktivnijih artikala po cijenama nižim i do 30 odsto.

 

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!