Capital.ba

Za 10 godina Karlsberg investirao 170 miliona evra u Srbiju

16.09.2013. / 7:15

karlsbergČELAREVO, Kompanija Karlsberg Srbija proslavila je sa svojim potrošačima, zaposlenima i lokalnom zajednicom 10 godina uspješnog poslovanja u Srbiji, tokom kojih je uložila više od 170 miliona evra u poboljšanje kvaliteta i unapređenje cjelokupnog poslovanja na srpskom tržištu.

Više od 600 ljudi, koji su posjetili pivaru u Čelarevu, imalo je priliku da se upozna sa procesom proizvodnje, načinom serviranja i služenja piva, ali i da proba svoj omiljeni napitak, saopštila je kompanija Karlsberg Srbija.
Jubilej kompanije obilježen je u okviru manifestacije “Dani Čelareva”, koju je uz podršku ove kompanije organizovala lokalna zajednica.

Pored obilaska jedne od najmodernijih pivara u Srbiji, brojni ljubitelji piva iz Beograda, Novog Sada i Bačke Palanke mogli su da obiđu velelepni dvorac Dunđerski i jedinstveni Muzej piva, kao i da uživaju u bogatom festivalskom programu i pravoj slavljeničkoj atmosferi u Čelarevu.

Od svog dolaska u Srbiju, kompanija Karlsberg jedan je od najvećih partnera lokalne zajednice u kojoj posluje, a ove godine pivara Čelarevo investirala je u veoma značajne projekte za lokalnu zajednicu, kao što su bunari i bolji sistem kanalizacije, dok je prije dvije nedjelje, zahvaljujući finansiranju Karlsberga za sve mještane otvoren košarkaški teren, koji je više decenija bio u lošem stanju.

Pored toga, kompanija je ove godine nastavila podršku lokalnom fudbalskom klubu ČSK, ženskom košarkaškom klubu, kao i muškom i ženskom stonoteniskom klubu. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!