Capital.ba

Hypo banka otvorila poslovnicu u Sokocu

24.12.2008. / 11:47

BANJALUKA, Hypo Alpe-Adria-Bank Banja Luka danas je otvorila poslovnicu u Sokocu čime je strateški zaokružila svoje prisustvo u svim većim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj na ukupno 40 poslovnih jedinica.
 
Ova novootvorena poslovna jedinica najveće banke Republike Srpske omogućiće bogatu ponudu povoljnih kreditnih i štednih proizvoda, platnih kartica, usluga elektronskog bankarstva te domaćeg i međunarodnog platnog prometa, kako za građane tako i za privredu i javne institucije opštine Sokolac.

Nova poslovnica Hypo banke nalazi se na adresi Cara Lazara bb, ima korisnu površinu od 118 m2, i zapošljava tri radnika.

Hypo banka je za građane Sokoca pripremila posebnu akciju u kojoj će svim klijentima koji otvore tekući račun nuditi poklone iz raznovrsne ponude svog promotivnog materijala. Usluga Hypo SMS biće besplatna do 30. aprila iduće godine. Takođe, građanima će se nuditi Hypo Visa klasik i Hypo Visa revolving kartice bez upisnine do 01. aprila 2009, a Visa elektron kartica biće besplatna. Ujedno, za sve klijente koji oroče minimalno 1.000 KM banka je obezbijedila posebne poklone iz reklamnog programa.

Čin svečanog otvaranja poslovnice u Sokocu, kojem će da prisustvuju klijenti banke te predstavnici društveno-političkog i kulturnog miljea ove opštine, planiran je za naredni period.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!