Capital.ba

Teslić: Pao Nacrt budžeta za 2008.

11.12.2007. / 14:14

TESLIĆ, Skupština opšine Teslić nije danas podržala Nacrt budžeta za narednu godinu, projektovan na iznos od 15.312.000 KM, zbog niza primjedbi odbornika.

Načelnik teslićke opštine Rade Pavlović dogovorio se sa predstavnicima stranaka koje imaju odbornike u Skupštini opštine da partije dostave pojedinačne prijedloge, koje će potom pokušati da usaglase.

Nacrt budžeta za 2008. godinu veći je za 63 odsto u odnosu na ovogodišnji, koji iznosi 9,3 miliona KM.

Tokom devet mjeseci ove godine realizovano je 83 odsto ovogodišnjeg opštinskog budžeta. Prema tvrdnjama iz lokalne uprave, do kraja godine budžet će biti izvršen u cjelosti.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!