Capital.ba

Nove mogućnosti za efikasniju javnu upravu

18.04.2013. / 15:27

komicLONDON, Ministar nauke i tehnologije Jasmin Komić razgovarao je danas u Londonu sa predstavnicima kompanije “Cisko” o realizaciji novih projekata elektronskog umrežavanja javnog sektora u Srpskoj.

“Takav projekat trebalo bi da usluge u javnom sektoru i rad javne uprave učini bržim i efikasnijim”, rekao je Komić i dodao da je kompanija “Cisko” lider u oblasti računarskog umrežavanja i novih tehnologija.

On je naglasio da su predstavnici kompanije “Cisko” tokom sastanka predstavili i nove načine komunikacije građana i javne uprave uz pomoć informaciono-komunikacionih tehnologija koji bi mogli da se primjenjuju i u Republici Srpskoj.

“Izrazio sam spremnost da dalje unapređujemo ovu oblast, ali sam i ukazao na naše ograničene finansijske mogućnosti, pa su dogovoreni dalji razgovori koji bi trebalo da upute na rješenja u pogledu mogućnosti realizacije novih usluga i veće efikasnosti javne uprave, ali i uopšte standarda života građana Srpske”, istakao je Komić, koji je imao priliku i da posjeti kompaniju “Cisko”. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!